09/03/2011

Fabuleux...

...ce qu'on peut faire avec un traducteur automatique:

Hello, Emri im Zaglia gjithashtu, dhe ndoshta ne jemi së njëjtës familje. Dua të blej verë tuaj Belgjikë. Mund të më jepni adresat e shitësit tuaj? Kjo do të ishte kënaqësi për të shërbyer vera juaj në tryezë bashkë me mysafirët e mi. Për fat të keq, unë nuk di italisht, dhe kam përdorur një makinë përkthyes internet. Unë shpresoj se ai nuk ka bërë gabime shumë?

22:09 Publié dans Ah ben ça alors!, Techno, Web

Les commentaires sont fermés.